maandag 26 maart 2012

Roosjes maken van groenteIn het foldertje van de Blokker kwam ik deze decoratiesnijder tegen, die nu voor €3,- in de aanbieding was. Het leek me erg leuk om van groente roosjes te kunnen maken, dus ik heb maar een bezoekje aan de stad gebracht om er een te halen.
Bij het openen van de verpakking kwam ik er meteen achter dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Je moet het dus alleen doen met de kleine plaatjes die op de verpakking staan aangegeven.
Als je naar het plaatje rechtsonder kijkt lijkt het dat je alleen maar de groente hoeft te schillen, geen probleem toch?
Dit was echter niet het geval.

Er lagen nog genoeg komkommers in de koelkast, dus ik besloot het daarmee uit te proberen. Ik heb het in een puntvorm geschild, zoals op de afbeelding staat aangegeven, het effect wat je dan krijgt, is een lange sliert met een ronding erin. Ik heb dit nog in model gebracht, maar in plaats van een roos is dit maar gewoon een rol van afgeschilde komkommer.

Ik heb het nog verschillende pogingen gedaan, een andere draaibeweging gemaakt met het schillend, de komkommer anders opgerold en noem zo maar op. Het effect was echter diep teleurstellend.
Na mijn vele pogingen heb ik nog op internet proberen op te zoeken of ik ergens een handleiding kon vinden, misschien dat ik wel iets verkeerds doe.
Helaas kwam ik echter niets tegen.

Ik kan dit product dus niet aanbevelen! Er staat te onduidelijk aangegeven hoe je het moet doen, en door het zelf uit te vogelen krijg je ook niet het gewenste resultaat.

1 opmerking: