zondag 10 juni 2012

Product review: Minnie Mouse schort+ovenwantenIk ben een enorme Disney fan, en toen ik dus in het foldertje van de Wibra zag dat er nu schorten, ovenwanten en pannenlappen van Minnie Mouse in de winkel lagen, ben ik de dag erop meteen een kijkje gaan nemen.
Ik heb hier uiteindelijk een schort en 2 ovenwanten van meegenomen.
Het materiaal van deze producten bestaat voor 100% uit katoen. Het weefsel van de stof valt wel goed te zien waardoor je een soort van gaas patroon eroverheen krijg, maar dat in combinatie met de grijswitte achtergrond en de marineblauwe accenten geeft het juist een hele mooie vintage look.


Toen ik het schort voor het eerst in de winkel zag dacht ik even dat het een kindermaat was. Hij leek veel kleiner dan de model die het in de folder aanhad, en het formaat was ook kleiner dan wat ik normaal van een schort gewend ben. Dit scheen echter de enige maat te zijn die ze hadden, dus ik had hem in de winkel maar aangegoten, en het bleek inderdaad gewoon een goede maat te zijn.

Ik vind deze stijl van Minnie zo schattig, en voor de prijs van €3,99 kon ik hem zeker niet laten liggen!!Bij zo'n schattig schort wou ik natuurlijk ook een paar matchende ovenwanten hebben. Er was alleen wel een nadeel aan deze wanten, ze verkochten ze maar per stuk, in plaats van per twee.
Als ik nou een plaat vol cupcakes bak, dan zou ik wel met een hand het rek gewoon uit te oven kunnen tillen, maar als ik bijvoorbeeld een grote glazen ovenschaal eruit moet halen, heb ik toch wel beide handen nodig.
Nu zou je denken, dan koop je er toch gewoon twee? Het probleem hieraan was dat ze dus alleen voor rechtshandig verkochten. Nu heb ik er wel twee gekocht, maar ik vind dat een beetje slechte zaak, mensen die linkshandig zijn hebben hier dus niet veel aan.
Deze ovenwanten zijn voor €1,99 per stuk te koop.
De pannenlappen zijn overigen voor maar €1,49 per stuk te halen.

Wat vind jij van deze schattige Minnie set?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten